Čerpanie prostriedkov z Európskeho sociálneho fondu - Hmírová, Lenka
Finančné nástroje EÚ vo vzťahu k SR. Predvstupový, štrukturálny a Kohézny fond. Transformácia fondov. Štrukturálne fondy. Ciele štrukturálnej politiky EÚ a ich územná pôsobnosť na Slovensku. Vznik a ciele Európskeho sociálneho fondu. Oblasti politík ESF a podporované činnosti. Inštitucionálne zabezpečenie čerpania finančných prostriedkov z ESF. Príprava projektov, ich predloženie a implementácia