Prežijeme alebo nás pohltia ? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zvyšovanie počtu hypermarketov a veľkoplošných predajní sťažuje existenciu menších predajní a vytvára nepriaznivé podmienky na ich ďalší rozvoj. Problémy vo vzťahu k dodávateľom, zákazníkom, zamestnancom.