Kvalita a jej legislatívna podpora - Šalgovičová, Jarmila
Kvalita výrobku a legislatívne opatrenia. Definícia kvality podľa normy STN EN ISO 9001:2001. Technické požiadavky na výrobky. Bezpečnosť výrobku. Národný program kvality.