Obchodníkov neobídeme - Košťál, Daniel
Rozhovor s prof. K. Viestovou z EU v Bratislave o projekte VEGA, ktorého cieľom je Unifikácia terminológie obchodno-vedných disciplín ako predpokladu harmonizácie ekonomickej terminológie v rámci integračných procesov Slovenska pred vstupom do EÚ, pre obdobie rokov 2003 - 2006. V druhej etape projektu zapoja aj obchodníkov.