IAS 41 - Poľnohospodárstvo - Harumová, Anna, 1955-
IAS 41 - Poľnohospodárstvo. Cieľom tohto štandardu je stanoviť spôsob účtovania, prezentácie účtovnej závierky a zverejnenie ďalších informácií súvisiacich s poľnohospodárskou činnosťou. Dôležité pojmy, ktoré štandard používa.