Deriváty v účtovníctve podnikateľov - Šlosárová, Anna
Článok na príkladoch vysvetľuje, čo v praxi znamenajú forwardy, futurity a opcie a ako sa správne účtujú. Účtovanie podkladového aktíva je rovnaké ako pri menovom forwarde.