Použitie modelu výnimočnosti EFQM v praxi - Šesták, Milan
Použitie modelu EFQM v praxi. Kritérium pracovníci/ľudia. Predpokladové kritérium - Partnerstvo a zdroje. Kritérium - Procesy. Subkritériá a ich napĺňanie. Postavenie kritérií voči požiadavkam ISO noriem.