Společná zpráva Komise a Rady o přiměřených a udržitelných důchodech
Analýza správ o národných dôchodkových stratégiách členských štátov Európskej únie Európskou komisiou. Zhodnotenie úrovne plnenia spoločných cieľov. Primeranosť dôchodkov. Finančná udržateľnosť systémov dôchodkového zabezpečenia. Modernizácia systémov dôchodkového zabezpečenia.