Rast regionálnej polarizácie nezamestnanosti - Buchta, Stanislav
Miera nezamestnanosti v jednotlivých krajoch Slovenska. Aktívna politika trhu práce. Nové sprísnené podmienky pre nezamestnaných v roku 2003.