[Účtovníctvo 2003] - Sedláček, Jaroslav
Recenzia na publikáciu J. Hvoždarovej Účtovníctvo 2003. Zmeny a doplnky v podvojnom účtovníctve podnikateľov vyplývajúce z právnych úprav platných od 1.1.2003. Rozdelenie publikácie na päť kapitol.