Čo dokážu obaly? - Kozelová, Monika
Obaly a ich miesto v marketingovej stratégii. Vývoj obalov v dvadsiatom storočí. Dobrý obal a jeho funkcia bleskového predavača. Návrhy obalov pre nový výrobok vychádzajú z mnohých aspektov. Svetové trendy vo vývoji obalovej techniky a ich prenikanie medzi slovenských výrobcov.