Malé a stredné podniky pred vstupom Slovenska do EÚ - Vlachynský, Karol
Silné a slabé stránky malých a stredných podnikov (MSP). Čo bude znamenať pre MSP vstup Slovenska do Európskej únie. Na aké opatrenia treba sústrediť najväčšiu pozornosť.