Kohézny fond, rozsah štrukturálnych fondov, limity pre príspevky Ako sa dostať k peniazom z Európskych fondov
Kohézny fond a štrukturálne fondy. Krajiny prijímajúce pomoc z kohézneho fondu. Možnosti využívania kohézneho fondu. Rozdelenie výdavkov na rozvoj do troch oblastí. Rozsah štrukturálnych fondov. Typy činností, ktoré môžu podporiť štrukturálne fondy. Limity pre príspevok EÚ zo štrukturálnych fondov a kohézneho fondu. Hodnotiace ukazovatele.