Právne princípy v tvorbe a výklade daňového práva - Bujňáková, Mária
Daňové právo ako novovznikajúce odvetvie práva, ktorého existenciu a opodstatnenosť si vynútili predovšetkým ekonomické podmienky. a existencia trhového hospodárstva. Princíp zákonnosti a rovnosti v daňovom práve. Základná koncepcia daňovej politiky a právne princípy.