DPH a jej účtovanie po 1. 1. 2004 - Turóciová, Jana
Niektoré okruhy problémov, s ktorými sa v praxi môžu stretnúť platitelia na prelome rokov 2003/2004 v nadväznosti na postupy účtovania DPH v súvislosti s novelou zákona č. 255/2003 Z.z. Príklady.