Úplné znenie zákona o dani z pridanej hodnoty
Úplné znenie zákona o DPH č. 289/1995 Z.z. v znení neskorších zákonov a zákona č. 255/2003 Z.z. + Metodický pokyn č. 21 114/2003-92 na uplatnenie účtovného obdobia, ktorým je hospodársky rok.