Špecializované inštitúcie Európskej únie - Colotka, Peter
Podrobnejšia charakteristika inštitucionálnej podoby Európskej únie. Účtovný dvor. Hospodársky a sociálny výbor. Výbor regiónov. Európska investičná banka. Európska centrálna banka.