Centrálny depozitár na dohľad - Habánová, Želmíra
Zavŕšenie transformácie Strediska cenných papierov (SCP) SR. Zmien, ktoré stredisko po transformácii čaká, je viac. Všeobecné pokyny pri zasielaní žiadostí alebo príkazov na službu poštou alebo do podateľne. Podmienky členstva - súhlas Úradu pre finančný trh (ÚFT). Zachovanie starej evidencie. Formuláre na služby SCP SR.