K vývoji peněžních příjmů domácností a životních nákladů v roce 2002 - Holánová, Eva
Vývoj príjmovej situácie domácností v ČR v roku 2002. Pracovné príjmy. Sociálne príjmy. Ostatné príjmy. Výdavky domácností. Úspory.