Ide o nemalé peniaze - Sotník, Alexander
Podstata outsourcingu. Využívanie outsourcingu v bankovej praxi. Možnosti outsourcingu v oblasti interných bankových operácií. Slovensko - atraktívna lokalita medzinárodných finančných inštitúcií na umiestnenie centier zdieľaných služieb alebo outsourcingu podporných činností.