K problematice osob se zdravotním postižením
Európsky rok osôb so zdravotným postihnutím. Zahájenie Európskeho roka osôb so zdravotným postihnutím. Madridská deklarácia. Transformácia politiky voči osobám so zdravotným postihnutím. K zamestnávaniu osôb so zdravotným postihnutím. Vývoj invalidity v ČR v rokoch 1997-2001. Invalidita v ČR v medzinárodnom porovnaní.