Daňové priznanie k dani z nehnuteľností na rok 2004 - Bártečková, Kamila
Novela č. 476/2003 Z. z. zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností, ktorá nadobúda účinnosť od 1. januára 2004. Príklady podávania daňových priznaní podľa zmenených ustanovení.