Štát zanedbáva inovačnú politiku - Hübel, Jozef
Zameranie inovačnej stratégie. Členstvo SR v EÚ bude znamenať aj zvýšenú mieru konkurencie na otvorenom trhu. Nástroje, ktoré majú pomôcť podnikateľskému prostrediu pripraviť sa na nové výzvy. Vedeckovýskumné aktivity. Výdavky na vedu a techniku na Slovensku v rokoch 1995-2001. Štruktúry, cez ktoré je realizovaná podpora inovačného rozvoja v SR. Priama a nepriama finančná podpora štátu. Podiel celkových výdavkov na vedu a techniku z HDP. Priama podpora vedy a techniky. Stav inovačného rozvoja v priemyselných odvetviach SR.