[Daňové teorie s praktickou aplikací] - Schultzová, Anna
Recenzia na publikáciu J. Širokého Daňové teorie s praktickou aplikací. Ucelený prehľad teoretických základov daňovej teórie. Publikácia je rozdelená do 14 kapitol. Prínos publikácie.