Novela zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Trinásta novela zákona o DPH s dvojakou účinnosťou, a to od 1.8.2003 - zavedenie zdaňovania všetkých prijatých platieb na dodávky tovarov a služieb a od 1.1. 2004 - zavedenie jednej sadzby DPH (19 perc.).