Poučenie z minulosti - Polakovič, Ivan
Závery kontroly NKÚ SR o využívaní poskytnutých poľnohospodárskych dotácií v roku 2002. Postih príjemcov dotácií, ktorí s nimi nehospodárne nakladali. Po vstupe do EÚ budú platiť prísnejšie pravidlá na poskytovanie poľnohospodárskych dotácií. Agrárna samospráva a konkrétne zistenia NKÚ.