Zákon o prídavku na dieťa - Matlák, Ján
Úplné znenie zákona č. 600/2003 Z.z. o prídavku na dieťa a o zmene a doplnení zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Zákon rieši problematiku poskytovania prídavku na dieťa účinný od 1.1.2004. Výška prídavku na dieťa je jednotná, mesačne 500SK.