Odmeňovanie zamestnancov v podnikateľských subjektov - Strýčková, Jolana
Definícia problémov odmeňovania podľa zákona č. 311/2001 Z.z. v znení zákonov č. 165/2002 Z.z. a č. 210/2003 Z.z. Zákonníka práce. Dohodnutie systému odmeňovania. Aplikácia systému odmeňovania v praxi. Praktické príklady.