Zmeniť financovanie vodohospodárstva - Polakovič, Ivan
Protipovodňové opatrenia a ich financovanie. Vznik myšlienky a modelu spolufinancovania vodohospodárskej výstavby. Nová koncepcia slovenskej vodohospodárskej politiky. Výstavba štyroch nových vodných diel (Garajky, Hronček, Tichý potok, Slatinka).