Nové výzvy - nové projekty - výskumná univerzita - Hvizdoš, Ladislav
Rozhovor s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave - profesorom Vojtechom Kollárom o problémoch a úlohách univerzity spojených so vstupom Slovenska do EÚ v roku 2004. Akreditácia študijných programov, nová štruktúra študijných odborov ...