Franchising - moderná forma spolupráce - Štensová, Antónia
Kooperácia v maloobchode sa stáva čoraz väčšou nevyhnutnosťou a niekedy aj otázkou prežitia nezávislých malých obchodníkov. Charakteristika a význam franchisingu. Franchising zabezpečuje menšie riziko neúspechu. Začiatky franchisingu na Slovensku. Rozvíjanie systému.