50 úspešných rokov v príprave nových generácií pre podniky - Strieška, Ľubomír
Rozhovor s dekanom Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave doc. Ľ. Strieškom. Zmeny v priebehu desaťročí a v etape približovania sa Slovenska k vstupu do EÚ. Príprava a uplatnenie sa študentov.