Monitoring daňovej správy Francúzska poznatky zo zahraničia - Burák, Emil
Jeden z najlepšie fungujúcich daňových systémov v rámci členských krajín Európskej únie sa nachádza vo Francúzsku. Kariérny model a motivácia pracovníka daňovej správy. Tzv. radary na meranie kvality. Trend daňových služieb. Podpora justície. Prirodzená ziskovosť firmy - základné kontrolné východisko. Osobitný útvar na kontrolu VIP (very important person) klientely. Právo na konfiškáciu.