Financovanie franchisingového podnikania - Štensová, Antónia
Franchising - systém predaja, moderná forma spolupráce medzi podnikmi. Franchisingové systémy v Európe, SR a ČR. Franchisingové podnikanie a banky v zahraničí. Prvé aktivity bánk vo franchisingu na Slovensku a ČR.