Nové trendy multidialógovej komunikácie v bankách - Vojtovič, Sergej
Hľadanie nových účinnejších nástrojov marketingovej komunikácie v bankách. Nástroje priamej komunikácie so zákazníkom. Metódy a nástroje na individualizáciu marketingových činností - inovačný spotrebiteľský manažérsky systém vzťahov - Customer Relationship Management - Systeme (CRMS). Call Center - smer marketingovej komunikácie s klientom.