Tovar mierne zlacnel, ľudia aj tak nakupujú menej - Lipianska, Ľudmila
Slováci najviac nakupujú potraviny, textil a odevy sú doslova "od macochy". Vyhliadky obchodu a výroby v nasledujúcom období. Najväčšie odevné podniky v roku 2002 a najväčšie textilné podniky v roku 2003. Pokles výdavkov na odevy a obuv. Ekonomické zmeny a ich vplyv na úroveň maloobchodných tržieb. Trhoviská a hypermarkety. Sezónnosť a jej vplyv na nákup textilu a odevov v pozitívnom i negatívnom smere. Silná trojka firiem v textilnom a v odevnom priemysle na domácom trhu. Slovenskí výrobcovia a svetové trendy vo výrobe.