Integračné zoskupenia Afriky a EÚ - Pullmanová, Terézia, 1953-
Formy pridruženia afrických krajín s EÚ. EÚ vo vzťahu ku krajinám Arabskej Maghrebskej Únie /AMU/. Euro-stredomorská zóna voľného obchodu.