Přechod podniku od funkčního k procesnímu řízení - Heger, Martin
Prechod podniku od funkčného k procesnému riadeniu ako najdôležitejšia zmena dnešných podnikov. Všeobecná metodológia prechodu od funkčného riadenia k procesnému riadeniu, základné postupy. Zmena správania sa ľudského faktora.