Ciele podniku a plánovanie - Grznár, Miroslav
Formulovanie cieľov podniku. Proces plánovania cieľov podniku. Hierarchická štruktúra cieľov. Nutnosť selekcie cieľov a výberu najvýznamnejších pre riadenie podniku.