Enterprise risk management - Babczynski, Marcel
Význam riadenia rizika v procese podnikania. Tri kategórie rizika. Strategické riziko. Trhové riziko. Organizačné riziko. Riadenie rizík a ERM (Enterprise risk management). Rozdiely medzi tradičnými prístupmi k riadeniu rizík a ERM. Zavedenie ERM. Prístupy k riadeniu rizík. Chief risk officer.