Švédske nie
Hlasovaním proti spoločnej európskej mene. Dôvody pre odmietnutie spoločnej meny. Politické oslabenie krajiny v Európe ako dôsledok odmietnutia eura. Postoj euroskeptikov a eurooptimistov.