Rozdelenie a možnosti financovania aktivít zo štrukturálnych fondov Ako sa dostať k peniazom z Európskych fondov
Podpora podnikateľských aktivít v krajinách EÚ prostredníctvom štrukturálnych opatrení zameraných na rozvoj regiónov. Rozvojová pomoc pre regióny EÚ sa realizuje prostredníctvom štrukturálnych fondov. Program národná iniciatíva. Programy iniciatívy Spoločenstva (CIs). Prioritné ciele, na ktoré sú určené prostriedky z fondov. Rozdelenie pomoci štrukturálnych fondov EÚ (ERDF, ESF, EAGGF, FIFG) podľa cieľov. Finančné prostriedky pre iniciatívy spoločenstva (INTERREG, EQUAL, LEADER, URBAN).