Projektově orientovaná společnost - Bočková, Kateřina
Riadenie projektov ako makroekonomická stratégia spoločnosti. Model projektovo orientovanej spoločnosti. Model ORIGO POST. Benchmarking report. Riadenie projektových portfólií. Desať krokov na podporu inovácií.