Podnikové dluhopisy jako nástroj finanční restrukturalizace - Tětrevová, Liběna
Emisie podnikových dlhopisov ako nástroj procesu strategickej finančnej reštrukturalizácie podniku. Reštrukturalizácia podniku. Operatívna a strategická reštrukturalizácia. Finančná reštrukturalizácia. Základné prvky podnikovej reštrukturalizácie. Podnikové dlhopisy z pohľadu emitenta a z pohľadu investora. Výhody, nevýhody a riziká podnikových dlhopisov ako nástroja strategickej finančnej reštrukturalizácie podniku.