K čemu slouží Business Intelligence - Přibyslavský, Jiří
Nejednotnosť v chápaní a vymedzení Business intelligence (BI). BI ako nástroj na podporu podnikania. Nástroje BI. Základné komponenty BI. Nový prístup k riešeniu BI.