Ekonomické hodnotenie vinárskeho priemyslu v rokoch 1998-2002 - Belešová, Svetlana
Zníženie výroby do konca roku 2002, opotrebovanosť hmotného a nehmotného investičného majetku. Druhotná platobná neschopnosť vinárskeho priemyslu. Výrazné zvýšenie produktivity práce.