Zahraničná zadlženosť Slovenskej republiky a plnenie zahraničnej dlhovej služby v 1. polroku 2003 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti Slovenskej republiky v 1. polroku r. 2003. Krátkodobá predikcia vývoja zahraničného dlhu a dlhovej služby SR v roku 2003. Vývoj zahraničného dlhu v rokoch 1993 až 2002.