IAS 19 - Zamestnanecké požitky - Bolgáč, Ján, 1959-
IAS 19 - Zamestnanecké požitky (Employee benefits) - vysvetlenie pojmu. Krátkodobé zamestnanecké požitky. Požitky po skončení zamestnania. Ostatné dlhodobé zamestnanecké požitky. Požitky vyplývajúce z ukončenia pracovného pomeru. Požitky vo forme podielových náhrad. Definície.