Institucionální reforma Evropské unie - Pitrová, Markéta
Európska rada, jej zloženie. Frekvencia zasadnutí a hlasovaní. Európska komisia. Zloženie, voľba a odvolanie Komisie. Rada ministrov. Európsky parlament. Zloženie a voľby. Postavenie národných parlamentov a ich zapojenie. Pôsobnosť EÚ - zásady subsidiarity a proporcionality. Kompetencie EÚ.