Prístupy Slovenska na rokovaniach WTO v kontexte so spoločnou pozíciou EÚ - Stehlo, Pavol
Nové kolo multilaterálnych obchodných rokovaní vo WTO a Slovensko. Prístup na trh, exportné dotácie, domáce podpory. Nutnosť SR plne sa stotožniť s podmienkami EÚ.